| Hem | Om oss | På gång | Se och hör | Repertoar | Medlemmar |


Om Cookies


All Saints Gospel
26 Jan - 1 Feb

To 18:30 Körövning.Admin/medlems-inloggning
Användarnamn:

Lösenord:


 

Hej alla!

Gott Nytt 2022!! Hoppas ni har haft en fin start på året trots pandemin.

Tyvärr ställer den sistnämnda till det nu igen. Vår församlingsherde Karin har i samråd med oss körledare i Östertälje församling beslutat att flytta fram körstarten till åtminstone början på februari. Nuvarande (förhoppningsvis tillfälliga) restriktioner gäller till mitten av februari men ska ses över om ca två veckor.

Du som är intresserad av att börja i gospelkören - hör gärna av dig i början/mitten på februari.
Sköt om er där ute!


Vårterminen 2022 börjar torsdagen 20 januariÄr du intresserad att vara med? Då är det är bra om du har erfarenhet av kör- eller solosång.
Du behöver inte kunna läsa noter, vi lär oss våra stämmor på gehör.

Kören är en del av Alla Helgons Kyrkas verksamhet och sjunger främst på gudstjänster och mässor i Alla Helgons kyrka. Minst en gång per termin förekommer det att vi gästar andra församlingar, deltar under offentliga musiksammanhang i Södertälje men även utomsocknes. Vi övar fn på torsdagar kl 18.30-20.30 i Alla Helgons Kyrka vid Östertälje station.

Kontakta körledaren Beatrisa Hellström på mailadress eller mobilnummer som du hittar här nedan om du är intresserad att vara med. Vi bokar då in en personlig tid för ett enklare sångtest.

Kom gärna och lyssna på oss!

Våra kommande gudstjänster och evenemang hittar du under fliken "På gång".

Varmt välkommen till körgemenskapen!
Psssst! Det kostar inget att vara med =D


Intresserad? Kontakta mig!
Beatrisa Hellström, körledare
073-200 37 72


Copyright © All Saints Gospel, all rights reserved. Detta material är skyddat av lagen om upphovsrätt. Eftertryck eller annan kopiering förbjuden. Information om kören eller annan kontakt: Körens ledare Beatrisa Hellström. Om Du har några tekniska synpunkter eller synpunkter på dessa sidors innehåll kan du kontakta Webmaster